Vilket mörker... :P

Då tar jag och skriver några rader då :)

Vad händer å sker i livet just nu?

Elina och Emil är vårat liv just nu! Våra underbara och söta barn. De växer så det knakar och jag känner att jag inte hänger med i svängen!

Emil har blivit så stor att han snart slutat amma och har flyttat in i sitt fina pojkrum.

 

Projekten här hemma löser av varandra.. men nu när kylan och mörkret kom så går allt lite saktare...

Jag har varit väldigt glad en längre tid nu, allt har kännt så himla bra med allt... barnen, hobbysarna(rida och dansa), har fått shoppa lite nya kläder, fått vart ute och rört mig civiliserat :)

Känns som om man  håller på att vakna upp ur babybubblan som man levt i det senaste året. Dom tunga nätterna är förbi!

Nu ser jag fram emot våran islands resa som vi ska åka på i början på december! Jag och Walle med hans företag. Mamma och pappa ska vara barnvakt 4dagar. Har en känsla att det kommer att gå jättebra!
Ska bli SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ skönt att få komma bort och bara få rå om varandra! Det behöver vi, tro mig!

Nått annat kul som har hänt är ju Hollywood festen som vi var på här förra veckan! Trodde inte att lite smink kunde göra så mycket, med det var första gången på VÄLDIGT länge som jag kände min fin! Som sagt ut ur babybubblan...

  mycket mousserande blev det den kvällen! Gott gott

I helgen som kommer ska vara "rätt" lugn... börjar lite fint med att bjuda över Melissa och Björn på middag, Melissa och jag ska åka och sola lite medans grabbarna fixar käket och barnen ;) Sen tar vi oss en bastu och njuter av att helgen är här och bärsen är kall.

Lördag är det röjar dag här hemma på tomten... vi ligger lite efter med att städa inför vintern... man har ju tappat greppet om vintern när den jämt ska vara så sen! Så det blir till att kratta och ställa undan bord och leksaker mm.

Söndagen blir det full rulle igen.. vet inte om Walle har nån match på fm, sen ska vi till södra sidan av stan och gratta min bror och sen vidare på 2års kalas hos min kusin vars son fyller år.

Sen är det nog bara hem och decka! Förhoppningsvis så går Walle inte på bandyn utan stannar hemma och har lite film mys med mig och min gigantsika skål med onyttigheter som jag säkerligen kommer att ha. :) Men vi får se.

Så ser det ut mina vänner!

Ha en bra helg!

många kramar
over and out

/Miss A


RSS 2.0