Längtar tills det blir vår.. liksom alla andra tror jag..

Nu sitter jag i min ensamhet... drömmer om vår och sommar. Sol, raggarbilar och öl i mängder :) En härlig grillfest.. goda vänner.. en tur på sveavägen... mmmmmmmyyyser..

Tittar ut.. ser mörker å snö.. tar en klunk av mitt nykokta te och tänker vintern har nog haft sin charm den med. Men nu måste den bort!

Veckan som gått har jag hunnit med en del igen... men i vanlig ordning så har jag säkert glömt bort hälften.. :( Man har så mycket att tänka på så minnet inte lagrar allt...

I tisdags så åkte jag till IKEA kungenskurva, skulle möta upp syrran där och gå några varv...  fick vänta en timme på att hon skulle komma... hon hade åkt vilse + glömt sin telefon hemma! I väntan så fann jag cafét som serverade frukost för bara 10kr! 2frallor, pålägg, te.. perfekt! Jag å Elina satt å mös lite för oss själva! Gjorde inget fynd denna gång, hittade en liten gosekatt till Elina!

Efter det så fick jag besök av min käre vän Jessica som kom på fika fast inte ville ha nå fika... hmm... tur att man bara kan umgås :) Vi roade oss på Elinas bekostnad, alltid lika kul! :)

Å efter det så kom B-O och Sandy på middag! De hade med sig lilla Felicia som börjar bli så stor å söt! Det bjöds på pasta med fläskfilé, soltorkade tomater, färska champinjoner och ruccola...Mmmmm... tur att vi har vår kära Christer i familjen som kan visa hur man lagar riktig god mat!!!

Onsdagen var lugn... tog två av tre katter till vet. för vacc :) Var på tiden.. Efter det åkte jag å jobba.. passade på att hoppa in i solariumet en liten snabbis oxå.. ihopp om att få lite färg..

Lönen kom ju här i veckan.. lika fort som den kom in på kontot åkte den ut... jag har shoppat en bastudörr! :P
På nått konstigt sätt så fyller inte den mitt shopping behov som en ny tröja eller ett par skor skulle göra.. måste bita ihop!
*suck* I'm a shopoholic..   :/

Torsdagen var ju en strååålande dag! Gick en promenad och när Elina somnade så satt jag i solen å njöt.. tror jag brände ansiktet lite..  var väldigt röd i fejset när jag kom till jobbet på kvällen! Men det kändes bra!

Fredag så fikade jag med en gammal kompis. Sen åkte jag å köpte dop present till lilla Vincent som skulle döpas.
Vart ett set med tallrik, pipmugg, skedar och en liten prasselbok med Tummen som motiv!
Efter det så lagade jag middag till familjen för att sen åka in till Sumpan å kika på Rockits som hade cd-release.
En riktigt bra skiva, var ju bara tvungen att köpa den! Man har ju vart med under alla år. Från att de börja uppträda vid 14-19års ålder :) I'm a No 1 fan! :)
Efter många om å men, fick agera fyllechaffis... smällar man får ta om man åker nykter till en fest.. :S... hem kom jag kl 2.30..

Gick kl 7.30 för att börja göra i ordning mig inför Vincent dop... lite seg var man :)
Dopet var jättefint å dopfikat var allderles för mycket för mig..  utan lunch i magen fick man i sig tvåtårtbitar, två bullar å kakor.. fick nån typ av sugarrush.. började må illa... men det gick över å jag tog en kaka till innan vi åkte hem :P

Väl hemma.. Walle gjorde sig iordning å åkte iväg på herrmiddag med Club Cobra. Själv så har man underhållit en jättetrött Elina och nu när hon somnat så fick jag tid för mig själv att sätta mig framför datorn och skriva av mig lite..'
Är ju inte så bra på att blogga men ibland så händer det!

Nu ska jag kika in på FB(facebook) mitt andra hem.. sen är det sängen som hägrar.. så jag ska delta i Earth hour!!! :)

I morgon blir det lugnt... ska på styrelse möte med klubben.. sen ska jag städa å dona och ta hand om min kära Walle som kommer vara såååå "sjuuuuk" i morgon! ha ha

ha det gott!

kram
Annika


Världens sötaste tjej... i min gamla klänning!!

dagarna som gick..

Veckan går fort när man har roligt!

Har redan glömt bort hälften av vad jag har gjort! :P

Måndag tisdag var det jobb..

Onsdags så åkte jag till haninge och träffade syrran och sen Lotta. Shoppade det sista inför helgen! Hittade ett jättefina stövlar på scorett (eller nu hur det stavas)!!

Torsdag så var jag och Melissa ute och promenerade i Vallentuna.. tog med oss lite fika.. trotsade vintern å drack vårt te/kaffe i snö som föll..härlig blåst var det också! Lagom till att vi promenerat klar tittar solen fram och hela himlen blir blå... hmmm...

Fredagen skulle jag träffa Jeanette, men det blev inget :( Saknar dig här i sthlm!!

På kvällen så bestämde jag och Melissa att vi skulle festa till... sagt som gjort! Var på klubben och hade barhäng med några vänner!

 


Skitkul! Ända tills vi kom till OK väsby på vägen hem.. då ville magen inte vara med längre... förstår inte vad som hänt! Brukar ju aldrig hålla på å larva mig på det sättet! skyller på åldern...hmm...

Lördags, vaknade skakis och bakis...underbart! Senare så kom Kusin Linda, Peter och lilla Vincent på besök! Trevligt! Vi bjöd på kyckling och Peter beskar mina äppelträd! Fair deal!  :)

Walle vart sjuk så vi fick ställa in vår dubbeldate som vi skulle ha med Lotta och Conny. Jag som laddat över en månad! Får fortsätta ladda inför 4/4 då vi ska åka till Haninge och träffa allt gammla kompisar!! KUL!

Idag så har det inte hänt så mycket... åkte en sväng till sollentuna å tittade på innebandyfinalen, Walles lag kom två! Spännande match slutade 2-3... mycket testosteron i luften!

Ikväll blir det lugnt, grilla lite kött och mysa framför en film.. vet ej om Walle ska på bandy.. han var ju inte med på matchen, men han säger att han mår bättre nu.. vi får se.

Går tyvärr inte å ladda upp några mer bilder.. nå strul med internet...hade några roliga å bjuda på! :)

Nu ska jag gå och umgås med familjen :D

ha det gott!
 

Dagarna flyger förbi!

Då ska vi se om vi kan få en liten kort uppdatering..

I fredags hade jag lite "kvalitetstid med mig själv"...låter fint :) Elina var hos farmor och Walle hämtade henne efter jobbet..

Så vad gjorde jag? Stressade runt i köpcentrum på jakt efter den perfekta outfiten tills den 21:a.. hittade jag den? Njaaa...
Hittade en fin tröja/blus vad man nu ska kalla det?.. Då återstår bara... vad ska jag ha för byxor alt. kjol.. och skor till.. men men... än finns tid kvar..

Fick hjälp av en gammal kompis att fixa datorn och samt installera ett redigeringsprogram så jag kan starta min nya hobby! Klippa film! :) Hur kul som helt!!! Har redan lyckats klippa ihop en liten film från i somras! :D

I Lördags så hade våra vänner dop... jag och Elina vart hemma eftersom Elina blivit förkyld och hostig.. :(
Sen på eftermiddagen kom Lisett och hennes dotter Evelina hem till oss och hade allmänt trevligt! Walle gjorde en liten spontan grej och åkte å bowla med klubben! Kul för honom, unnar honom verkligen det!

På söndagen så vaknade jag härligt utvilad... Elina sov till kl 7.30 om det inte var längre.. :)
För första gången på länge kände jag mig riktigt glad... vet inte vad som hänt.. har vart lite i en vintersvacka.. men nu så känns det som om man fått nya krafter.. positiva krafter!!

Så söndagen gick åt till att städa och fixa hemma, vilket jag inte har haft någon större lust till på länge..
Insåg hur fint vi har det! Hur mycket jag trivs i vårat hus! Skulle inte vilja byta bort det mot allt i världen! Hmm... jo nu ljög ja.. skulle det finnas något liknande hus å läge i Sollentuna till rätt pris så skulle jag kunna släppa taget! Men det är ju bara en dröm.. kommer aldrig ske.. :( Men som sagt, jag trivs bra här och är lycklig med min fina sambo och vår underbara dotter Elina! Hör hur det sprudlar ;) hi hi

Idag måndag... ska åka med Elina till centrum en snabbis.. måste byta stlk  på en av tröjorna jag köpte.. var viss lite opptimistisk :P ha ha...
Sen är det cellprovtagnig hos gyn... fy vad jag inte gillar det! Men det är ju bra att de gör det!!

I morgon är det BVC, Elina ska vägas mätas och träffa doktorn för en 10månaders kontroll! Sen är det arbete på kvällen!

Onsdag.. dagen blir lugn.. tror jag.. styrelsemöte på kvällen! Då ska vi bestämma lite om vad som vi ska hitta på i sommar för aktiviteter med klubbmedlemmarna!

Torsdag... hmm.. blir oxå lugn... Walle har bandyträning på kvällen..

Fredag ska vi nog ha en myskväll med god mat! Var längesen vi åt en mys middag!

Lördag jobbar jag.. på¨kvällen ska jag ev. på SÅRK-möte på värmdö! Har aldrig vart där så det skulle vara kul!

Söndag är det jobb igen.... å det var den veckan! :)

Känns som om mars kommer att gå fort!
Nu är det bara hoppas på att snön försvinner och att marken torkar upp och självklart att solenskiner!

Hoppas ni har det bra där ute!

kram kram

 Snart är sommarn här igen!


Blir att lämna tillbaka..

Då har jag beslutat att lämna tillbaka klänningen... har provat den lite till här och inser att den inte hänger med i "svängarna" det är inge rock'n roll i den... måste ju kunns festa loss utan att man ska brhöva gå och dra i den hela tiden!

tack alla goda vänner!

kram kram

Spara eller lämna tillbaka??? HJÄLP??

Då har man shoppat... men vet inte riktigt vad jag tycker... är inte riktigt min stil..
Ska ut på goldenhits å käka och dansa...

Kan man se ut så här?? (obs osminkad och ostylad i håret.)




 
Är inte riktigt kompis med klänningen kring bröstpartiet...

Snälla, var helt ärlig... kan ta det ;)
Vill ju inte se ut som crap när man ska gå ut...

Bilder från sköna kramfors...


Huset!

pappa och Walle innan våran skoterfärd.. 
Walle får en vägbeskrivning på skoterlederna...

 
Så mysigt att åka skogsvägar upp till bergets topp!

 
En liten rast/utsikts stuga på toppen!

 
Njuter av de härliga vyerna!


 Underbart!


Så jävla kul!!!

 
Elina älskar att bada i duschkabinen!!

 
Pappa och mamma! Mamma fyllde år, det firade vi med god mat och dryck!

 
Fint va?! ha ha

 
Walle och mamma posar! ha ha


Liten familj...MYCKET packning! hihi

Denna härliga vecka i Kramfors var underbar! Tack Mor och far för allt!

Avslutar dagens blogg med lite censurerat! :D


Brrrrrrrrr....

Bye bye...


RSS 2.0