Grattis Mor 50år!

Grattis kära mor på din 50årsdag!!!


Den här helgen har gått fort! I fredags så var jag ledig! Fast hade hela dagen fullbokad! Dagen började tidigt.. röris kom vid 7.30, kikade på golvvärmen i badrummet där nere. Sen vid halv tio så körde jag Elina till Dagmamman, sen var det gasen i botten till Farsta där jag mötte upp mamma och pappa hos Lisa frisören. Där fick mamma en genomgång med platttång i sitt lockiga hår och en klippning. Ovant att se mamma med rakthår. Men kul! Såg riktigt bra ut. Vi får prova fler gånger.. eller vad säger du?? hihi
Sen tog jag över stolen och fick mitt hår fixat. Vi blekte upp övre håret, eftersom jag bestämt mig för att bi ljushårig igen.. suck.. stackars mitt hår.. å så vart det en klippning på det. Längtar tillbaka tills vi kan fixa håret igen.. just nu trivs jag inte med min nuvarande hårfärg.. men alla som färgat från mörk till ljust vet att man får gå igenom en "procedur". Är lite orange i huvudet... ha ha.. å jag får inte komma tillbaka förns om en månad.. får se om jag kan stå ut så länge... är ju rätt petig när det kommer till håret... hmm...
Efter frissan så hämtade jag och pappa min bil som varit innen på en Mini recond..  var så skönt!! Alltid härligt med rena bilar! Kändes som man fick tillbaka en ny bil :) Efter det var det benet hemmåt innan köerna. Hämtade upp Elina och hennes kusin och körde hem honom. Sen hem... laga lite mat... sen var det dags att natta Elina.. vilket inte gick så bra! Slutade med att Walle gick in och fick natta henne medans jag somnade kl 21.. Vilket fredags mys!!!!

Lördagen började lite tråkigt.. tältet där husvagnen står under hade rasat in vilket resulterade i att husvagnstaket fått sig ett ordentligt tryck på taket så det buktar inåt. Får se om det går att rädda..
Så jag var lite sur... tyckte väl att det var lite onödigt... var ju en händelse som man nästan kunde förutspå..
Walle och jag hade delade meningar om den saken... men det går inte att ändra det som har hänt... så Walle klättrade upp på uterumstaket och skottade av det så att inte det skulle rasa in också... stackarn fick slita som ett djur med den här tunga snön...

Sen hade jag styrelsemöte på klubben. Känns som om den nya styrelsen kommer att funka riktigt bra! Finns hopp!

Efter det var det bara ladda om och åka iväg på middag hos Jimmy och Bea. Vilket var jätte trevligt! Vi behövde nog komma hemifrån en  stund. Elina och deras son Lucas(3,5år) lekte jättebraoch vi var inte hemma förens vid 22. Elina var vaken hela vägen hem!! Och sen så somnade hon så gott och sov ända fram till kl 7!!!! Härligt!

Idag så har jag och Elina varit i väsby och shoppat lite babykläder till den kommande! Så sött! Jag har ju alla kläder som behövs, men alltid kul med något eget!
Nu börjar det kännas dags att börja boa lite.. även fast jag vet att bebisen inte kommer ha nå nytta av det nu ändå... men det kanske är lättare för Elina att förstå om bebisen får ett eget rum. Där man kan ha alla dennes saker i. Annars finns det en liten riskt att det blir svartsjukedrama med mitt och ditt.... vad vet jag ... jag bara gissar.. :) 
Vi får se!

Nu har Walle tagit en paus från källarn så då måste jag ju passa på och umgås lite med honom.. Elina sover lite middag nu.. så skönt med lite vuxen tid!

Hoppas ni haft en bra helg!!
kram kram
/Miss A


Min graviditet so far...part 2

Uträkning utgår från dagens datum: Tors 25 feb 2010.
Din graviditet startade Sön 19 jul 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Sön 2 aug 2009 (ägglossningen).
 
Du är på dag 222 av 280. (79,3%).
Du är i vecka 32.
Du har gått 31 fulla veckor och 4 fulla dagar (v31+4).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 24 apr 2010
Du har 58 dagar kvar till beräknad förlossning.

Vecka 32: 21 feb - 27 feb 2010

 

Vecka 32

Kroppen: Man kan lätt bli andfådd när man gör något ansträngande trots att lungkapaciteten har ökat. Att man blir andfådd är helt normalt, barnet får lika mycket syre oavsett hur flåsig man känner sig. I slutet av graviditeten kan trycket på pulsådern bli för stort om man ligger på rygg, vilket kan göra att både du och barnet mår illa. Barnmorskan brukar därför rekommendera att man ligger på sidan när man ska sova. Det brukar även vara den ställning som känns bäst, det kan vara skönt att ha en kudde som stöder upp den tunga magen lite.
I vissa landsting görs ett extra ultraljud i vecka 32 för att kontrollera att barnet växer som det ska.

Barnet: Vid den här tidpunkten väger barnet cirka 1500 gram och är ungefär 40 centimeter långt. Nu har barnet något bättre kontroll över sin kroppstemperatur. Lungorna är färdiga och barnet ligger nu och tränar dem genom att andas ner fostervatten i dem, ofta med hicka som följd. Tånaglarna växer allt mer. Barnets sparkar blir nu mer som kraftiga knuffar och man kan lätt särskilja olika kroppsdelar från varandra. Ibland kan man kanske känna något spetsigt som rör sig hastigt tvärs över hela magen, det kan vara ett knä eller en fot. Genom att barnet hickar kan man också få en uppfattning åt vilket håll barnet är vinklat, hickningarna känns som mest från barnets rygg.




Sol sol sol!!! Underbart!

Idag är första dagen som jag har gått ner och arbetat bara 50% av min 80% = Underbart!
Tack försäkringskassan!

Jobbet idag var inte så krävande det heller... startade upp datorn.. en timme senare så hade vi 3 timmars möte. Sen var det dags att sluta! Ut i solen! In å shoppa... shoppade fina mattor ner till det kalla golvet i källarn
 x2


 Lite hudkrämer från welda till Elina som har otroligt torra kinder...

 



CALENDULA WIND AND WEATHER CREAM – WELEDA BARN OCH BABY
& CALENDULA FACIAL CREAM - WELEDA


Hoppas dom är bra! Allt för min lilla prinsessa ;P

Shoppade även en ny tvättkorg..en bok...  å lite annat.

Var så skönt att bara gå och strosa och inte känna att man måste stressa å hämta Elina för att sen åka hem å sätta igång matlagning ect.

Bara ha lite kvalitetes tid för sig själv!
När jag kom hem så ordnade jag lite med kaninera, tog en kopp te ute i solen, plockade ur bilen iför fredag då den ska få sig en grundlig städning, invändigt och utvändigt!

Nu börjar klockan ticka på... dag för familjen att komma hem snart!
Idag blir det lätt matlagning.. känns inte som om att jag vill förstöra denna sköna dag med att svettas framför spisen..
På menyn står:
Grillad tjockkorv, potatissallad och en härlig grönsallad till det! Mycket enkelt.
Till Elina blir det lite rester från igår.. potatissallad å sallad är hon nog inte så förtjust i.. :)

Sen bär det av på klubbmöte!


Hoppas alla mina vänner och läsare har haft en underbar dag!!!

Kram kram
Miss A
   

Lite svar på frågor:

Marie: Elina kommer att fortsätta gå 5dar i veckan, med undantag då jag har henne hemma eller hämtar tidigt..

Madde: Källarn är snart klar. Det ska läggas nytt golv, dörrar ska målas och sen har vi groventren som ska få sig ett lyft snart också! Så snart kan man njuta till fullo.

Sen blir det nästa projekt..

btw... jag har anmält mig till att gå en beskärnings kurs här i mars.. så sen kan ni fråga hur man beskär träd å buskar :) hi hi... knäcka extra under mamma ledigheter.... eller inte.


söndags bloggen

Söndagar är alltid en bra dag att blogga på! Då har hela vecka gått och något måste ju ha hänt! :)

Ihelgen har det varit rätt så lugnt... fredagen avslutades med en bastu.. Lördagen började med (för walles del) att skotta snö! Hela helgen känns det som om att Walle inte gjort nått annat än att skottat snö.. stackarn..
Han har ju fått jobba lite i tvättstugan också.. så nu är den i princip klar.. lite masker tejp som ska bort.
För er nyfikna så kommer lite före och efter bilder som lovat:

Innan
 

Efter

 

Hall å trapp Innan

   

Hall å trapp efter

     

Litet lyft eller?? En bra start på renovering vad nerevåningen.. Sen ska det ju in med annat golv.. dörrar ska målas mm.

Idag har varit en dag av mycket utomhus visstelse och trevliga besök.




Ser lite kall ut hos kaninerna...


Melissa och Nova kom förbi på lunch och lite pulka åka. Så söta Nova och Elina är tillsamman.

 
Sen kom moster Anna med familj å fika och lämnade tillbaka bilbarnstol mm som lilla Elias nu växt ur.

Efter det var det middag och natta en trött Elina som inte hunnit sova nå midda..

Nu sitter man här å ska snart gå och sova.. ny arbetsvecka.. men det här kommer nog den bästa på som sagt!
Ser ur som om att jag jobbar min sista dag på hemtjänsten den 5/3 :) Sen ska jag vila upp mig inför bebis :)
Som just nu lever rövare i magen.. inga små sparkar nu inte...



Nu blir det inga mer bilder.. hade tänkt att lägga upp några fler.. men det går så jävla seg och jag måste in i dusch för att sen sova..
1timmer har det tagit att blogga.. för att bilderna går så segt att ladda upp.. men jag hann spela några vändor patians mellan.. slog walles rekord i helgen.. som nu ligger på 1198!! Sååå bra!

Skriver mer i veckan.. så får vi se om det kommer upp lite fler söta bilder :)

Over and out
/miss A


Snart helg igen...

Jaha då var det torsdagskväll och en vecka har snart passerat!   *Skönt*

Den här veckan har det inte varit något speciellt..

Målarn blev klar idag.. så i morgon kan man gå ner å kika hur det blev (kommer foton ) Spännande :)
Skönt med en ljus tvättstuga.

Jag har köpt ett par riktigt fina skor *tack walle* Ecco skor med goretex. Trött på att vara blöt och kall om fötterna. Så nu är min fina fötter välklädda för denna låååånga vinter. Hör5de att det ska bli snökaos i helgen. Som om det inte finns nog med snö..

I helgen har vi inga direkta planer... ska väl fortsätta med nerevåningen..
Att vara utan tvättstuga en vecka har ju resulterat i att tvättkorgarna blivit väl fylld.. så jag har då att göra.. :S
Synd att mamma inte var hemma så man kunde åka dit å låna deras tvättstuga med 5 maskiner, två tummlare och två stora torkskåp! Tvätten klar på två-tre timmar.. men nej.. Va i Norrland och ha det bra ni, tänk inte på mig!!   ;)

Nästa vecka blir den bästa veckan på länge tror jag!
Måndag och tisdag så jobbar jag 7.30-15.00 sen börjar havandeskapsschemat! Onsdag-tors 7.30-12.00, fredag ledig!!

Nästa fredag är lite väl fullspäckad... börjar med att lämna Elina hos dagmamma, sen har jag läkartid kl. 9.00 ska vara hos frisören(eller egentligen min päron) kl. 11.00, när de är klara så ska jag fixa mitt hår, har boka tid för en mini rekon av min bil kl. 14.00... tänkte be farsgubben åka dit å ställa bilen medans jag är hos frissan... syrran bor ju i närheten där så de kanske kan gå dit å roa sig tills jag kommer..
Sen är det ju löningshelg! Så nått kul kan man säkert unna sig... men jag är nog rätt nöjd med en renbil och ny frissad... får se hur det blir :)

Men tillbaka till nuet..

Elina har kommit på en sån ful grej.. hon har börjat att sova dåligt och vaknar några ggr på natt.. å när hon inte vill somna om säger hon: - Mamma, bajsa! Vi håller ju på att pott träna henne så att neka pottan när hon själv vill är ju dumt.. så det har hon satt i system.. smart unge... kom det nått i pottan? svar NEJ... :S

Hoppas hon sover bra i natt...

Nu har ni väl tröttnat på att läsa... så jag ska runda av..

Återkommer med bilder på söndag tror jag. Den stor bloggar dagen :)

Ha en trevlig helg mina vänner, så hörs vi!!
Är det nån som vill hitta på nått på lördag... bio, fika så är jag öppen för förslag :) Skulle vara skönt å komma bort några timmar.

over and out!
Miss A



Äntligen söndag!!!

Trodde aldrig jag skulle säga det men: -Äntligen Söndag! Och Walle har kommit hem från sin fjällen tripp med armar å ben i behåll! Tors- Sön kan kännas som en evighet ibland...
Nu behöver jag veckan på mig att vila ut.. inte lätt att vara på tjocken och ta hand om en nästan tvåring.. mycket trots och bära... inga hela nätter har man sovit.. gnäll gnäll på mig... men det har varit mysigt också.. Elina har varit riktigt kramig mellan varven så det jämnar ut sig :)





I helgen så var tjejerna här med alla barnen. Våra gubbar var ju i fjällen så då passade vi på att träffas och disskutera våran blivande "fru klubb". Grabbarna har ju sin herrklubb(
http://herrcobra.se/medlemmar.html ) där de hittar på roliga saker, fester aktiviteter mm.. då måste vi kontra med nått.
Känner på mig att det kan bli jättekul.


Jag hann ta ett kort på 4 timmar av lek, stoj, mat, gråt, fika... :)

Idag har jag och Elina varit i väg till Sollentuna och gått på Krauta och stinsen.. lite spackel till målarn som kommer i morgon och en liten present till Walle på alla hjärtandag. Vart tulpaner och ett fint läderskärp. (tulpanerna var väl mer till mig men det är väl alltid trevligt att ge bort lite blommar ) hi hi

Nu nattar Walle Elina..*skönt* men jag tror att ha kan ha somnat där inne.. risk finns..
Vi ska kika lite på film och bara mysa.. om han behagar vakna upp och komma ut.

Hur mår magen?
Jodå.. den växer och bebis sparkar för fullt! Var his barnmorskan i veckan och då låg hjärtljuden på 149slag/min och magen hade ett mått på 29.

Den 24/2 går jag ner och jobbar halvtid.. typ 3,5 timme om dan.. känns lite onödigt att åka ända till sollentuna.. men chefen sa att vi kanske kunde ordna att jag jobbade varannan dag istället. Å det låter ju bra.

Lite graviditets info:

Uträkning utgår från dagens datum: Sön 14 feb 2010.
Din graviditet startade Sön 19 jul 2009.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Sön 2 aug 2009 (ägglossningen).
Du är på dag 211 av 280. (75,4%).
Du är i vecka 31.
Du har gått 30 fulla veckor och 0 fulla dagar (v30+0).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden (lunarmånaden).
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 24 apr 2010
Du har 69 dagar kvar till beräknad förlossning.


Vecka 31: 14 feb - 20 feb 2010

 

Vecka 31

Kroppen: Det är vanligt med besvär från ryggen under senare delen av graviditeten. Livmodern är tung och belastningen blir stor på både ben, rygg och bäckenbotten. För att undvika att få trötthetsvärk i ländryggen är det bra att ha en bra hållning och motverka svank. Personer som tidigare haft problem med ryggen löper större risk att drabbas av besvär.
Förutom den naturliga belastning som blir av den ökade tyngden gör graviditeten i sig att ledband, höfter och ryggrad luckras upp genom ett hormon som heter relaxin. Hormonet vidgar bäckenet och underlättar på så sätt förlossningen. Vissa känner stora besvär av foglossning och kan då behöva hjälpmedel i form av till exempel stödbälte. Undvik asymmetriska rörelser som exempelvis att gå i trappor och bära tunga saker.
Om du har extra tungt arbete kan du ansöka om havandeskapspenning nu. Det gör du hos försäkringskassan.

Barnet: Barnets proportioner påminner mer och mer om ett barn som är fött, huvudet är nästan åtta centimeter i diameter och fötterna knappt sex centimeter. Hjärnan växer sig större och börjar få allt djupare veck för att få plats. Barnets hud som tidigare varit skrynklig börjar nu fyllas ut med fett och slätas ut.





Det var allt för denna gång!
Hoppas ni har haft/har en trevlig alla hjärtansdag


 
Over and out /Miss A


Dagarna rullar på...

Då var det onsdag.. redan halva veckan har gått! Skönt att ha de värsta dagarna passerade. Veckan k'nns alltid lite lättare när den börjar närma sig sitt slut!

Nu har renoveringen av nedrevåningen startat. Våran målare Ladislav har varit här i dag och börjat på att spackla den första vändan!

Lite före bilder...

  
Här har vi den hemska tvättstugan som ska få sig ett litet lyft.

 
trappan som skall målas om..

 
hallen....

Så har ni fått en liten inblick vad som pågår!

Idag var jag hos barnmorskan och mätte magen och lyssnade lite på hjärtslagen, 159 slag/min! Inte dåligt.

Skickade in en komplettering till försäkringskassan idag.. fick ju bara beviljat 50% havandeskapspenning... ville ju ha hel... hoppas att dom är snabba och att jag får gå den 24/2 :) Ska bli sååå skönt! Bara få vara hemma och ta hand om sig själv, magen och Elina. Möta våren!

Är ju helt otroligt att om ca 2 månader kommer man sitta med ett litet knyte! Helt ofattbart..*längtar*

I morgon åker Walle upp till fjällen.. snyft..  vill också åka skidor.. men det tar vi igen nästa vinter.. :)

I helgen så har jag bjudit över lite tjejkompisar å deras barn på lunch och fika. Får se om det blir nått. Är ju ett litet bestyr med allt när man har barn. Vi pratade sist om att starta en "fruklubb" eftersom våra män har en herrklubb och är ute på galej, så tycker vi att vi oxå kan unna oss lite trevligheter.. och vad dem ska bestå av ska vi disskutera på lördag. Trevligt trevligt!

Nu hoppas jag att alla får en fortsatt trevlig vecka, så hörs vi kanske på söndag om det inte händer nått så att jag känner att jag bara MÅSTE blogga :)




Howdy!  ;)
/Miss A


Lördag kväll å ensam...

... är skönt att vara hemma och bara ta det lugnt.
För några år sen var det ju nästan ett stress moment om man inte visste vad man skulle göra en fre-/lördagkväll.
Söndag var ju skriven i stjärnorna att det var bakispizza och film.. hmm... vad sugen på pizza jag blev.. nä..
Visst kommer de dagarna komma igen när man festar till (känns så oändligt långt borta nu när man är gravid och har vart det i över ett halvår och vet att det minst är ett halv år kvar innan det blir aktuellt)... men jag tror man har lugnat ner sig lite nu. :) Vi får väl se...

I kväll.. vad att göra.. Elina sover och jag har precis kikat in FB.. såg att jag fått lite kommentarere så då är det ju bara till att skriva lite å få se om läsarna hänger kvar :)

Sen tänkte jag nog stoppa ner föttrena i ett varmt fot bad..samtidigt när av avnjuter lite glass (glasscravings) samtidigt som jag kikar på tv.. tänk vad vi kvinnor kan göra fler saker samtidigt!! Helt otroligt.

Är så nöjd med mitt fot arbete... :) har hållt på att fila fötterna och smörjt in nu ett tag så de är nästan lika lena som Elinas lilla rumpa  Ha ha.. fick nog när jag såg att det hade börjat komma sprickor och hårda kanter.. kändes inte så femenimt och fräscht :P

Efter det blir det väl lite surfande igen innan det är dax att gå och sova.. Walle kommer väl hem nångång i natt, efter en heldag på stan med jobbgrabbarna så lär ju han inte vara i det bästa skick :)

Ser fram emot i morgon när det kommer över lite nära och kära :) man är ju inte bortskämd med det här ute på vischan :)

Vad ska ni göra denna kväll?

chiao
/Miss A

Som dem som känner mig vet att jag är lite svag för cowboys..
här är en av de läckrare....*dreggel*
   Mister Toby Keith, what a man!

Men sorgligt så tar ju även åldern ut sin rätt där...  synd på en goding..

Kika gärna på länken, den låten går varm i bilen kan jag säga!!
http://www.youtube.com/watch?v=zWVgta2yIo0



Bye


Fredag!

Lite uppdatering hur vi har haft det i dag...

Jobbat... hände inget spec. där.. slutade 12.30 i vanlig ordning. Inte ett dugg synd om mig på fredagar :)

Fast idag var det kanske lite synd om mig... var hos tandläkaren som drog ut en tand.. usch vad obehagligt det är!
Å bedövad i halva ansiktet med en stor tuss i munnen ska man trotsa och gå å handla... kände mig lite fånig när folk börjar prata med en och man inte kan prata ordentligt + att man ser ut som en liten hamster med den stora tussen i munnen..

Köpte mig lite glass som belöning.. :) fick ju inge klistermärke.. å trots att det var en mjölktand så lär man ju inte få nåt från tandfen heller..... en tand mindre, 850kr fattigare... roligare kan man ju ha..

Åkte och hämta lilla Elina... kom hem...nu sitter jag här..
Walle har precis kaklat in badkarlet, vart så fint!! Ska snart ta en bild på hur det ser ut där nere igen så ni får se vilken händig karl jag har :)

Nu är jag helt slut efter en veckas arbete... dags att gå och sova så man orkar med helgen också!
I morgon är det som sagt årsmöte på klubben.
Och på söndag kommer kusinen med familj hit på lunch och bastu! Nice nice! Får se om de lyckas dra med brosan också. hmm. undrar vad vi ska hitta på för gott att äta då... klurar på den.

Känns skönt att man kommit igång med bloggandet igen!
Kul å få lite komentarer ;)

Trevlig helg mina vännerrrrrr :P

Over and out
/Miss A


Tjo hopp å hej...


Sitter framför datorn igen...

Har verkligen fastnat för patians Spindelharpan... om du vill försöka slå mitt rekord som jag håller på att bli tokig av att inte kunna slå igen så varså god. Spindelharpan med två färger, mitt rekord är 1195.
(har haft över 2000 innan datorn krascha, men den poänger har jag inte kommit upp i igen sen dess, men försöker, febrilt). Jag har till och med smittat av mitt spelberoende till Walle... ha ha.. men han slår mig ALDRIG! Muhahah...

Dagen i övrigt har varit lugn.. jobbat som vanligt.. Walle jobba sent idag så det blev inge klubbmöte för min del..

I morgon är ytterligare en lugn dag... kanske skulle göra en liten städningn här hemma igen... förstår inta att det kan bli så stökigt fort..
Elina öppnar en låda.. plockar ut allt... går vidare... jag plockar in lådan igen.. ser att hon plockat fram något annat för att sen gå vidare.. så ser det ut.. till slut låter man allt ligga en stund.. så börjar man må dåligt över att det ser så stökigt ut..  funkar som en cirkel av nå slag... dags för barnspärrade lådor och skåp?? Ja tack.

Snart är det dags för sängen... sen är det redan torsdag! helt otroligt.. :) Älskar när det går fort.

Graviditeten

Uträkning utgår från dagens datum: Ons 3 feb 2010.

Du är på dag 200 av 280. (71,4%).
Du är i vecka 29.
Du har gått 28 fulla veckor och 3 fulla dagar (v28+3).
Du är i 7:e kalendermånaden.
Du är i 8:e graviditetsmånaden
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Lör 24 apr 2010
Du har 80 dagar kvar till beräknad förlossning.



hela 11kg+  kan det få räcka nu??

Bye
/Miss Annika

Halvdag och moraträsk!

Hej hopp!

Ny vecka igen då!
Och den började hyfsat.. måndagar är ju alltid måndagar...  Kom tillbaka till jobbet efter en veckas vabbande med Elina, vilket var rätt skönt. Men inte för att jag trivs speciellt på jobbet.. utan mest för att få komma ut å se saker ur ett lite mer vuxet perspektiv...

Morgonen  började rätt hyfsat men sen vart det värre, på eftermiddagen så skulle jag följa med en tant till vårdcentralen för rutinkontroll.. att gå ca 250m tog oss en halvtimme i väglaget och div. pauser( mellan varannat steg), 5 meter innan vi kommer in på vc så svimmar damen! Stackarn hade tagit i för hårt.. så det var ju bara springa in å tillkalla sjuksyrrorna(hade folk som hade hand om tanten så länge).
Action på jobbet eller? Jag var ju inte rätt person att gå med denna dam med tanke på att jag fick dra rullatorn och hålla upp henne nästan hela vägen.. å sen går hon å svimmar... tungt jobb.. lite ibland... :P Tur att det inte är varje var dag man måste göra sånt...

*Hoppas hoppas hoppas* att jag får igenom min havandeskapspenningansökan!!
Borde få svar nästa vecka senast!
Då blir jag nog ledig fr.o .m 24feb... om allt går som jag vill...

Så idag! Efter haft en skön halvdag på jobbet, en lunch med Jessica, begav jag mig till badmintonhallen i Sollentuna för att där möta upp Walle och Elina samt alla Elinas dagbarnkompisar. Dt var dags att få se Mora träsk LIVE! ha ha

Helt underbart att se Elina, som stått framför TVn och hoppat, vinkat och snurrat, äntligen få se mora träsk på riktigt. Konsertetn varade i ca 50 min och Elina rockade hårt i allafall 30-40min! Så sött. Något som också är kul att se att Elina och Nova börjar komma ikapp varandra och nästan börjat leka. Så söta!!!

   



Nu sitter jag och slappar, hör att Walle och Elina har börjat laga mat.

Imorgon är det jobb som vanligt, på kvällen är det klubbmöte.

Torsdag blir lugn..

Fredag jobbar till 12.30.. har tandläkare kl 14... dra ut en tand.. *hua* så ska man gå med bedövning halva eftermiddagen/kväll...  soppfredag?

Lördag har vi årsmöte på klubben. Spännande vad som sägs där!

Söndag blir nog väldigt lungt..

På måndag så kommer målaren hit och ska börja lillrenoveringen av nerevåningen, måla om hall, trapp och tvättstuga! Ska bli så fint sen!!! Tjo ho! Sen är den veckan igång.. får vi se vad den ger... ett frisör besök kanske??? skulle verkligen behöva klippa mig!! Å färga lite kanske? :P är lite smått beroende av det...

Ha det bra gott folk..

Over and out..


/Miss A


RSS 2.0