HJÄLP mig välja hår färg! Frissan på måndag!

Hej hej! Nu har jag väntat länge nog med att gå till frissan... sist var i oktober så nu är det dax!!

Har inte bestämt mig vilken färg jag ska ha.. så jag föreslår en röstning!

Skriv en komentar om vilken färg som passar bäst!
















Eller så blir det en kombination... ljust över hår och mörkt under??   är väldigt kluven....

Veckor kommer veckor går..

Då så har ytterligare dagar passerat.

I Torsdags så var jag i Huddinge hos mamma och pappa. Lämnade Elina där några timmar vilket hade gått JÄTTE bra! Härligt.. då kan man känna sig lugnt inför den kommande kryssningen!

I Torsdags så träffade jag en gammal vän och åt lunch. Sen hämtade jag upp min kusin Linda och hennes son Vincent.
Vi åkte hem till mig och slappade. Tog en promenad... åkte till centrum.. åt....sjöng lite singstar..bakade bröd..titta på film  mm :)


Lilla Vincent



På lördagen kom även Peter Lindas fästman. Vi käkade gott, Linda och jag drack lite vin.. sen spelade vi spelet "lika par leka bäst" Vilket jag och Walle förlorade i... Vi tänkte inte i samma banor... hmm... och båda är för envisa för att följa den andra.. hmmm... teamwork.. vad är det?

På söndagen åkte de hem och jag blev döttstrött... :) Tar på krafterna av att inte göra så mycke men ändå hålla igång.

Idag har jag haft en såndär tråkdag, när allt bara har gått trögt och varit tråkigt... har drömt mig långt bort till ett soligt ställe, nära havet och en strandbar... *drömmer fortfarande*

Så tillbaka till verkligheten... I morgon ska jag träffa Melissa och lilla Nova som nu börjar närma  sig 5månder.. tiden går fort.. Hoppas vi hittar på något kul och att solen skiner! Tog väl i lite där med solen... :) Önsketänk..

I morgon ska jag även jobba...skönt att lägga tankarna på annat en stund, bara få vara mig! Behöver sånt!

Nedräkning har börjat till kryssningen 10 dagar kvar..

Ha det bra!

kram kram

Baby boom!

Nu har jag rest runt och klämt och känt på bebisar! Så mysigt att jag tror jag måste ha en till!! Men men det får dröja tills efter sommaren!



 Kusin Linda och Elina, gravid med Vincent.
 Välkomnen lilla Vincent!!

 Sabina gravid
  Sabina med dottern Isadora
  Sandy gravid 
  Sandy med dottern Felicia

Som sagt babyboom har det verkligen varit det senaste året!

I Måndags var jag och Elina ute shoppa... köpte en rullgardin till Elinas rum.. ihopp om att hon kanske sover längre på mornarna när det nu blir ljusare... Sen åkte jag och jobba...

I Tisdags så var jag i Knivsta och hälsade på Sabina  å döttrarna Nora och Isadora.
Vi fikade och snacka lite skit i vanlig ordning. Sen åkte jag och jobba...

Idag har jag varit och hälsat på B-O och Sandy och deras dotter Felicia. Fikade även där... går inge bra med att hålla igen med sötsaker när man ska åka och hälsa på folk :( men men... gott var det!!
Nu är jag lång ledig tills på tisdag nästa vecka! Ska bli så skönt!!!

I morgon ska jag åka till Haninge och träffa mamma och Pappa! det var ett tag sen man träffade dem.. hmm 20 dec... om jag inte minns fel... 1 månad! fy vad tiden går fort. Jag ska prova lämna Elina där en stund för att åka och fika med en kompis. Sen ska jag hämta upp Linda och Vincent i Jordbro och sen ska vi åka hem till mig. Linda och Vincent ska stanna här över helgen! KUL! Äntligen någon att umgås med här ute på vischan. Blir sånt flängade runt annars.

Nu är det hög tid för att Elina och sova... och hög tid för mig att sätta mig på den förbenade träningscykeln... har varit väldigt dålig på att underhålla den... Med tankte på hur mycket skit man har ätit så får man nog sitta där ett tag ikväll! :( inge kul... men men... beachen närmar sig... vill inte så i vassen i sommar igen..

Ha det gott allihop! Skriv gärna en kommentar!

over and out


Helgen...

En liten uppdatering...
I fredags så var det så härligt väder att jag var tvungen att gå ut och göra våra gator osäkra... eller nått.. Matade kaninerna.. någon som vill ha två helt osociala otama söta små kaniner??  trodde väl inte det heller... men men Elina kanske kan fostra dem lite när hon nu växer upp... som sagt de är ju söta!



   


Lite senare kom Jeanette och Filippa över lekte och åt lunch. Elina tyckte det var roligt ett tag... tills Filippa började röjja runt bland alla leksaker...då var det gnäll.  Härligt att se hur de små liven tar försig här i livet!
samsas vad är det? 


I Lördags så lämnade jag Elina hos farmor för första gången ensam! Det hade gått jättebra! Hon var där i 5tim! Inge gnäll! Mammas flicka! *stolt* Medans Elina var hos farmor passade jag på och träffa lite kompisar.
Lotta, Conny och Lisette kom upp och gästade i Norrort! Vi tog en lunch på Woken i Stinsen. Gick och kikade lite i affärer..
Sen åkte jag hem och satte mig på träningscykeln i en halvtimme... sen tappade jag upp ett varmt härligt bad och unnade mig en ansiktsmask och en helkropps peeling!
 

Så skönt! Hoppas på fler sånna här tillfällen! Sen kom Walle och Elina hem... Elina var få trött så vi nattade henne nästan direkt.. Då fanns det lite tid kvar på dygnet som vi kunde unna oss. Lite mat och en film.. sen var det dax för sängen!

Idag söndag så har vi haft Elinas farbror Christer på besök! Han gästade i vårat kök! Det bjöds på pasta med fläskfilé, soltorkade tomater, champinjoner och ruccola! MMmmmm... Efter det bjöds det på semla, vilket jag nästan lyckades trycka i mig en hel... pust.. men är det helg så är det!


Snart ska jag gå lägga mig och vila en liten stund innan jag masar mig i väg till jobbet!
Det var min helg mina vänner!

kram kram

Ursäkta svenskan...

Ingen rubrik... och massor av skrivfel i förra bloggen... hmmm kan det bero på att jag har min lilla dotter som man ska försöka roa samtidigt som man försöker skriva... INTE lätt... kan ta upp till några timmar att skriva en blogg sida...

Tänkte bara försvara min svenska i ord och gramatik!

ha det bra i det fina vädret!!!


Kram
 

;) = flirting happy!

Tuggar på en av mina leksaker som jag hade när jag var liten :)

Utkast: För att ...

 För att överraska så bloggar jag i dag med ;)

Igår var en skön dag hemma. Tog en härlig promenad i solen och laddade på solcellerna så att jag skulle orka med att jobba på kvällen!

Igår så hann jag inte med så mycket förutom att tvätta och laga mat... insåg att jag behöver ett till torkställ... spännande va?? ha ha..
Det går ju inte att tvätta lite i taget, utan är det tvättdag så är det!

Igår slog jag på stort och bjöd Elina på hennes första hemkokta mål! Det bjöds på potatismos med kokt kyckling, morötter och broccoli. Gick ner rätt bra faktiskt, ska väl försöka börja laga lite eget nu när hon börjar vänja sig med större bitar i maten!

Idag har jag inga direkta planer förutom att åka å handla mat och torkställ.. är lite sugen på IKEA... men lönen har ju inte kommit än så det får nog vänta!

Ikväll är jag ledig från jobbet och ska tänkte ta vara på den tiden med Walle... men ICKE... han har ju bandy träning idag så det får vänta...
Det känns lite tungt just nu att vi aldrig träffas... Antingen så jobbar jag kväll, eller så har jag möte, eller så har han bandy eller så håller han på att jobba nere i källarn, däremellan ska man träffa vännerna . Allting är så fullbokat jämt, är så trött på det och vill bara åka iväg och umgås bara han och jag... kvalitetstid kallas det va? Ska prova lämna Elina hos hennes farmor ett par timmar i helgen medans jag åker och fikar med några kompisar och walle hjälper sin pappa lägga golv. Får se hur det går.

Nästa vecka ska jag åka till Skogås och hälsa på mamma och pappa och även där lämna Elina en liten stund så hon vänjer sig att vara ifrån mig och Walle. Lite gråt får man nog räkna med!

Nu har jag lagt Elina för att sova förmiddag. Tänkte att jag själv skulle behöva vila lite.
Igår gick jag upp tidigt och la mig sent efter jobber. Inatt fick jag gå upp kl 3 och natta om Elina med välling och blöjbyte. Så fick jag gå upp kl 7.. så man är en sliten småbarns förälder just nu... som en zombie!

Nä... hon verkar inte vilja sova... gotta go... bye bye...

vi hörs...


Lång promenad.. och hälsotallrik..

Ska försöka bli bättre på det här med att blogga.. känns som om det går i vågor!

Igår var jag ute och gick med Jessica och Elina. Vi började vid Edsviken(Vallen), gick till helenelund, hem till Walles mamma och skrev ut några papper som jag var tvungen att ha. Min skrivare har fått knäppen eller så är jag för snål för att fylla på färgpatronerna!  Hemma hos Monica som är dagbarnvårdare fanns det massor och barn så Elina satt rätt bra på golvet och försökte äta puzzel. Ett litet blöjbyte senare så var vi på vår väg igen. Vi gick vidare till centrum för att ta en lunch. Blev en hälso GI tallrik för min del. Men med mängden mat som låg på tallriken så känndes det inte så hälsosamt efter att ha tryckt i sig nästan allt. Det var kycklingfile med bullgur tzatsiki, grönsaks wok, avokado,bönor, färska grönsaker och honungnsmelon.. ni hör va? ha ha.. men gott var det!


Jessica och Elina i Sollentuna centrum


Efter lunchen kikade vi in i en och annan affär men köpte inget! Sen var det dax att vandra hemåt..(mot bilen)

Väl hemma i Rosersberg var det bara att ladda om. Kl 17.00 ska man befinna sig på jobbet. Kände mig ganska trött när jag kom dit, men det gick över när arbetet kom igång.

Idag ska jag och Elina vara hemma. Kan ju inte vara bra att flänga runt allt för mycket... plus att sysslorna här hemma inte försvinner av sig själv...
så det får bli till att städa, tvätta, leka, utfodra djuren, och kanske baka! Sen är det tillbaks till jobbet som gäller!
Skönt att vara ledig på torsdag!!

Nu ska jag gå och hänga en tvätt och äta frukost innan Elina vaknar! Om jag hinner....

ha det bra!

kram kram

ps.( Mamma och pappa vi saknar er här nere, bara så ni vet)ds.

Äntligen uppdaterar jag bloggen!

         

Jaha... då har man varit dålig på att blogga igen!!! Fy skäms på mig!

Kommer inte ihåg vad jag har gjort.. men de senaste dagarna har jag kvar i minnet än så länge!
Jag har jobbat 5kvällar förra veckan.. går riktigt bra faktiskt! Kul jobb. Funderar på att byta jobb(från hemtjänsten till mitt nuvarande jobb, ASIH) efter mammaledigheten. Alla roliga människor har tydligen slutat på hemtjänsten så det finns inget att gå tillbaka till.

I helgen efter jobbet så hade Arlanda streetcruisers fest. Så efter jobbet åkte jag och hämtade lite folk från våran klubb och åkte till festen. Där träffade Jessica "The party princess" ;)  och mycket annat trevligt folk. Trots min nyktra närvaro hade jag jävligt kul! Kvällen slutade kanske inte lika roligt.. hade tänkt att vara en snäll flickvän och åka hem i tid.. precis då börjar ett pucko i klubben dumma sig och hamnar i bråk... vilket slutar med att jag får köra honom därifrån... Tur att jag har en sån snäll pojkvän som står ut med allt mitt rännande. Love you so much!

 

Jessica och Tony         Jag och Jessica



Idag så har jag varit i Haninge och träffat min kusin Linda och hennes son Vincent. Han växer och växer. Mysigt med en sån liten! Men men... får se när man orkar börja jobba på en ny :) Vi fikade, matade barn, böt blöjor, tog en promenad, åt lunch och kikade lite i affärer. Mycket trevligt.
   

I morgon ska jag träffa Jessica så ska vi ut och gå, snacka en massa skit och kanske äta en lunch?!

Som jag sa till Jessica här senast, tycker det är jättekul att vi börjat umgås igen! Känns verkligen som om man funnit en "bit i puzzlet" man håller på bygger... - djupt sagt? ha ha... men så känns det!

Sån är jag....
Eftersom jag är en människa med starka behov av att träffa folk och partaja så ser jag fram emot Wheelskryssnignen som vi ska åka på! Och innan dess så har jag bokat tid hos frissan och lagt fram mina gamla jeans som jag ska försöka komma i! Så inge fikabröd för min del...och ingen öl fram tills dess heller!
Känner redan hur det vattnas i munnen...
Bara att hålla igen.

Ska bli kul och se hur Elina klarar ett dygn utan oss. Tur att mamma och pappa kan ställa upp som barnvakt!
Det tackar vi för!

Nu ska jag ut till min underbara Walle som sitter framför TVn..

over and out


Två timmars sömn... inte ett dugg synd om mig... eller?

Jaha.. då har ytterligare några dagar passerat.

Vi har varit magsjuka här hemma... men äntligen tycks det ha försvunnit!!

Jag har hunnit jobba två kvällar på det nya jobbet. Mycket roligt... synd bara att man kommer hem så sent. Slutar kl 22... hemma vid 22.30.. sen ska man upp tidigt och ta hand om Elina... Kan bli jobbigt i längden. Får se hur länge jag orkar! Vill ju njuta av den lilla tid som är kvar av mammaledigheten (fram till 1/8).

Igår så var jag och Jessica ute och slarvade i Sickla. Vi var hemma hos Tony och sen åkte vi och Bowla och träffade ytterligare lite folk. Som senare gick med hem till Tony på en afterbowlingöl. För att inte tycka om bowling hade jag väldigt kul! Lyckades träffa en och annan kägla!

                                                                                             Öl+bowling =sant

Tråkigaste med kvällen var att det vart så svårt att hitta skjuts hem... man bor ju en bit bort och har ju inte lust att pröjsa taxi...

Efter ha trackatserat nästan alla på våra telefonlistor beslöt vi oss för att ta en taxi hem ändå! Som snälla Tony betala!

Så kl 7 stövlade jag in idag... självklart vaknade Elina då.. så fort göra en välling.. natta om henne. Blir väckt kl 9.30
av Walle som har fått ett jour jobb som han måste skynda sig till... Elina vaknade då oxå.. så där satt man!
Försökte sova en timme mitt på dan... konstigt nog så gick det inte... märkligt..

Lite senare så kom Jeanette, Anders och Filippa över på en fika. Mycket trevligt. Elina tyckte det var jättekul att få en kompis och leka med! Var jättelänge sen de träffades! Man märker hur viktigt det är för barn att träffa andra barn!

Elina och Filippa


Nu är jag så trött så jag kan dö.. Walle är på innebandy, Elina sover....ska lägga mig på soffan och kika på "Walk the line!" Hur bra film som helst, kan se den om och om igen!

Imorgon är det en ny dag...ny vecka... och jobba ska man!

Ha det bra gott folk!




RSS 2.0