ÅÅÅååå äntligen lite blogg tid.

Då fann jag mig lite tid till att skriva "några" rader här då!
Har varit så trött och omotiverad till att skriva.. hänger mer på fejjan  och slö tittar och uppdaterar.. känns som om det är där det händer nu flr tiden. Men ibland är det skönt att bara sätta sig ner och skriva av sig.

Just nu är det full rulle här hemma.. Emil och Elina har varit sjuka... förkylningstider så det står härliga till. Stackars Emil hostar än... förkylningen gör det inte bättre om man säger så... :(

Hur ser dagarna ut här nu för tiden då? JO..

Måndagar och tisdagar brukar vi vara hemma jag och barnen. Rensa upp lite eftet helgens bravader...
Onsdagar brukar bli sollentunahängdagar då Elina är hos Monica(farmor/dagmamma).. Varannan onsdagkväll är det klubbmöte. Torsdagar ska har vi städerskan här som gör ett ryck för hemfriden. Jag har inget emot att städa men det är skönt om någon kommer och tar det man tycker är mindre roligt..  som t ex skåpsluckor, lister, dammning, speglar, badkar mm... Då spar jag energin till att gå och dansa Line dance på kvällen! Det är så jävla kul! Fredagar är inköpsdagen inför helg... Shopping... när plånboken tillåter.
Jag ska börja rida här snart också.. kommer väl troligtvis bli lördag mornar som jag kommer att åka iväg och rida med Sabina min gamla klasskompis i knivsta Skitkul att hon oxå flyttade norr om stan. Kul att man hittat två hobbyn!

Har lite små projekt på gång här hemma... Emils rum ska målas och bli klart här i nästa vecka.. måste sortera alla barnkläder jag fått.. Emil växer så fort så man hinner ju knappt använda något.. Ska bli kul sen i vår om man kan åka iväg på någon "klädloppis" eller nått.. sälja av lite.. kartongerna tar ju lite plats där uppe på vinden.. :) synd om det inte används..

Är så mycket jag ska göra just nu så jag vet inte hur tiden ska räcka till... det är tjejmiddaga, ridning, dans, fester, resor, målning, möten..... kul när det händer saker :)

Ursäkta om jag är lite hoppig i texten.. man har så mycket som snurrar i huvudet eftersom man inte bloggat på ett tag..
som jag alltid skriver.. får se om jag får fart på bloggandet?
Skriv gärna nån kommentar så jag ser om det är någon idé att fortsätta blogga.

Hej på ett tag!

MissAnnika


This is my life ;)








RSS 2.0