Ny vecka nya aktiviteter.


Då var det ny vecka igen då!

Igår var vi runt och fikade lite..

Först var vi hos Fredde och Kattis, två fd. klubbmedlemmar. Tittade på deras nya kåk som de köpt! Väldigt mycket 70-tals standard på det.. härligt! Stort var huset och massor av små hus på tomten. Stod minst en jänk i varje hus/skjul. Tror jag räknade dem till 4st.. sen stod det massor av andra "vanliga" bilar på tomten oxå! Vill oxå ha utrymme för massor av bilar och annat man kan samla på!
Sen fick vi en rundtur i Freddes "Hobbyrum" Ett rum fyllt av olika sorters ödlor! Var terarium över allt! Fick se deras mat oxå... fy fan! Massor av äckliga skalbaggar och KACKELOCKOR!! Att man vågar/vill ha sånt hemma! Tänk om de skulle rymma!
*Ryser*
Fixade lite jobb till Walle... he he.. "Råkade" säga till Fredde att Walle är elektriker... så snart ska vi dit igen!

Efter det åkte vi till B-O och Sandy! Tjoho vilken kalaskula Sandy har fått! Kul å se!
Sandy
De är ju relativt ny inflyttade de oxå. De hade kommit i ordning jättefint! Walle och B-O gick runt och kollade lite el där med..
Man skulle vara elektriker! Tänk hur mycket jobb det finns!

Så efter en heldag av fika och skräpmat var man så gott som slut!
Sov inne hos Elina och det gick över förväntan bra. Halv sju gick vi upp, tidigt men men... det är det värt när man slipper vakna och amma på natten! Man vet ju att man alltid kan gå och lägga sig en stund på förmiddagen när hon sover.

Så idag... har inte gjort så mycket..tvättat tvättat och tvättat... suttit och väntat på att en gubbe skulle komma och koppla färdigt bergvärmen.. men när han inte hade kommit och kl hade hunnit bli 12... kändes det dags att göra nått...
Jag åkte och köpte Elinas nya bilbarnstol! Kom på att min kusin ska ju faktiskt låna Elinas babyskydd till deras lilla som kommer när som helst! (BF 4/12)

Så i morgon ska vi åka och hälsa på henne och hennes mage!
Då är det lika bra att ha med sig allt som det ska få låna.
Ska även passa på att hälsa på mamma och pappa! Det är jättebra att de flyttat till lägenhet, då har de ju tillgång till grovtvättstuga!! Det är inte fy skam! Katten Daisy valde ju att föda sin lilla plutt mitt i sängen så bäddmadrassen måste få sig en tvätt!

Nu har jag nattat Elina som somna som en stock.. efter en hel dag full med lek + ett varmt bad kan jag förstå henne...vill oxå gå och sov... men det är lite tidigt än! Nu är det ju dax att ha vuxen tid!


Vi hörs en annan dag!

bye bye

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Vuxen tid, jaha ja... TREVLIGT!!

2008-11-03 @ 20:53:36
URL: http://jeanetteochfamiljen.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Vuxen tid, jaha ja... TREVLIGT!!

2008-11-03 @ 20:54:55
URL: http://jeanetteochfamiljen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0